Servis bicikala, električnih bicikala i električnih skutera

Najčešće kada posle dugih zimskih meseci, bicikl izvadimo iz podruma ili ispod stepeništa haustora, konstatujemo da je jedna ili obe gume izduvane. To je sasvim normalna pojava kada se bicikl odnosno gume ne upotrebljavaju duže vreme..

Moguće je i da lanac više nije dobro podmazan, da kočnice ne «hvataju» dovoljno dobro i tako čitav niz nedostataka koji će nam smetati u vožnji.

Ako već ne možete sami da rešite te probleme ili ako vam se jednostavno ne prljaju ruke, tu na scenu stupa Moderna-Stanić D.O.O. u Savezničkoj ulici broj 1 u Zrenjaninu.

U pitanju je prodavnica i servis za sve tipove klasičnih i električnih bicikala. Ljudi od struke tu će vam u najkraćem mogućem roku obaviti centriranje točkova, zamenu guma, remont prednje, srednje ili zadnje glave, štelovanje kočnica i citav niz drugih neophodnih usluga potrebnih za nesmetanu vožnju vašim dvotočkašem.

Ukoliko u pitanju nije neki veći kvar na biciklu, usluga će vam biti urađena u roku od nekoliko minuta na licu mesta.

Pored električnih bicikala i skutera u ponudi su i mopedi kako sa dvotaktnim tako i sa četvorotaktnim motorima.

Za sve klasične i električne bicikle u ponudi je i celokupan spektar rezervnih delova, (kompletni točkovi, pedale, sicevi, kočnice, pakne, sajle, zupčanici, sve vrste osovina, električne instalacije i sve elektronske komponente za električne bicikle i skutere...) zatim kacige i mnoštvo dodatne opreme.

Prodaja

 • ELEKTRIČNI BICIKLI >

  elektricni-bicikli

 • ELEKTRIČNI SKUTERI >

  elektricni-skuteri

 • ELEKTRIČNI TRICIKLI >

  elektricni-tricikli-moderna-s

 • BICIKLI >

  bicikl

 • MOTORI I SKUTERI >

  motori-i-skuteri

 • DELOVI I OPREMA >

  delovi-za-biciklove

 • 1